Logo

Tranebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g tranebær
1 spsk. honning
1/2 tsk. støt muskatnød
1/2 tsk. støt kardemomme
1 1/2 flaske vodka ca.1 liter
 
Vodkaen hældes i et 2 l sylteglas og hertil tilsættes honning, muskatnød
og kardemomme.
Vodkaen trækker til næste dag.
Tranebærrene lægges samtidig i fryseren (hvis de er friske).
Næste dag ordnes tranebærerne og lægges ned i vodkaen.
Snapsen skal nu stå mørkt og ikke for varmt i 1 mdr.
Bærrene tages fra, evt. ved hjælp af et dørslag og snapsen hældes
tilbage i sylteglasset.
Snapsen henstår yderligere en uge, hvorefter den hældes på flaske
gennem et kaffefilter.
Snapsen bliver mildere og rundere jo ældre den bliver!
Tranebærsnaps skal opbevares mørkt, da den mister sin flotte lyserøde
farve i solen, men smagen tager ingen skade.
Gem tranebærrene, de kan bruges til madretter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her