Logo

Tranebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g tranebær
1 spsk. honning
1/2 tsk. støt muskatnød
1/2 tsk. støt kardemomme
1 1/2 flaske vodka ca.1 liter
 
Vodkaen hældes i et 2 l sylteglas og hertil tilsættes honning, muskatnød
og kardemomme.
Vodkaen trækker til næste dag.
Tranebærrene lægges samtidig i fryseren (hvis de er friske).
Næste dag ordnes tranebærerne og lægges ned i vodkaen.
Snapsen skal nu stå mørkt og ikke for varmt i 1 mdr.
Bærrene tages fra, evt. ved hjælp af et dørslag og snapsen hældes
tilbage i sylteglasset.
Snapsen henstår yderligere en uge, hvorefter den hældes på flaske
gennem et kaffefilter.
Snapsen bliver mildere og rundere jo ældre den bliver!
Tranebærsnaps skal opbevares mørkt, da den mister sin flotte lyserøde
farve i solen, men smagen tager ingen skade.
Gem tranebærrene, de kan bruges til madretter.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?