Logo

Tysk kirsebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 1/2 kg. syltekirsebær
1 1/2 kg. sukker
1/2 l. vand
1 l. vinsprit
2 g. hel kanel
1 g. nelliker
1 g. pomeransskal
 
Kirsebærrene udstenes og knuses, kirsebærstenene tørres og knuses, så
kernerne kan tages ud og blandes i kirsebærmassen sammen med
krydderierne.
Den fyldes i henkogningsglas, hvor rommen kan hældes over, og låget
lukkes tæt med gummiring og klemmer.
Blandingen står 1 måned før saften sies fra.
Den rystes af og til i den periode.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen
kogt til lage med vandet.
Den er afkølet helt.
Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med
sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her