Logo

Valnødde snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 flaske vodka
5–-6 store friske grønne valnødder


Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes vodka.

Snapsen skal nu trække 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?