Logo

Brøndkarse og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarse og gulerod

HÅR - Brøndkarsen giver gulerodsjuicen en lidt krydret smag, men det er endnu vigtigere, at den er fyldt med vitaminer, og specielt indeholder den svovl og jern. Persillen er ikke kun et dekorativt element - det er en grønsag, som vil rense dit system.

 

Saftigt udstyr: Juicemaskine

 

Ingredienser:

4 gulerødder

En håndfuld brøndkarse

2 stilke persille

 

Hvordan:

Skrub guleroden og fjern top og rodspids.

Skyl brøndkarsen og persillen og pres saften af dem.

Pres derefter guleroden og bland juicerne i et glas.

Pynt med lidt brøndkarse og persille.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her